Olen oululainen liikunta-alan ammattilainen. Olen opiskellut liikuntaneuvojaksi, jonka yhteydessä käynyt personal trainer -koulutuksen. Opiskelen tällä hetkellä toimintaterapeutiksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Valmennan Hukka Xpress Rotuaarilla

Työskentelyn ohessa olen käynyt erilaisia lisäkoulutuksia kuten kahvakuulaohjaaja - ja Trainer4You psyykkisen valmentajan -koulutuksen. Psyykkisen valmentajan – koulutuksessa ja toimintaterapeutiksi opiskellessa olen oppinut, että ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Nykyään osaan ottaa huomioon, ihmisen fyysisen kunnon lisäksi, psyykkiset ja sosiaaliset ominaisuudet. Tämän lisäksi ymmärrän paljon arjen sujuvuudesta ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen.

 

Olen työskennellyt kahdessa eri liikuntakeskuksessa henkilökohtaisena valmentajana, joten kokemusta eri-ikäisten ja -tasoisten valmentamisesta löytyy. Kokemusta on karttunut myös omista treenivuosista. Kuntosalilla olen treenannut lähes 10-vuotta, joista kaksi viimeisintä vuotta olen parantanut omia maksimituloksia eri valmentajien ohjeiden avulla. Muitakin lajeja on elämän aikana tullut kokeiltua. Olen harrastanut uintia, salibandya, pesäpalloa ja potkunyrkkeilyä. Tällä hetkellä, kuntosalin lisäksi, käyn kävely- ja juoksulenkeillä, hiihtämässä, lumilautailemassa ja kesäisin skeittaan. Liikuntaharrastusten lisäksi olen aktiivinen neuloja.

 

Näen, että jokainen tarvitsee valmentajan tai ainakin omia tavoitteita kohti vievän kuntosaliohjelman. Mielestäni hyvä valmennus ja kuntosaliohjelma vie parhaiten kohti omia tuloksia, olivatpa tavoitteena lihaskasvu, rasvan poltto tai voiman kehittäminen. Minulta saat myös lajinomaista valmennusta oli urheilulajisi mikä tahansa. 

 

Minusta saat motivoivan, iloisen ja sopivan vaativan valmentajan. Toivon omilta valmennettavilta motivoitunutta asennetta ja sitoutumista valmennukseen. Nähdään salilla!